Sůl je jedním z nejstarších a nejpoužívanějších koření na světě a hodí na dochucení veškerých jídel. Přesypte sůl z původního obalu do praktické dózy a...
Tagliatelle jsou dlouhé a ploché stuhy, které jsou jedním z oblíbených druhů těstovin u nás. Skvělé jsou s masovou směsí s čerstvými rajčaty a posypané...
Těstoviny nesmí chybět v žádné kuchyni. Jsou výborné jako příloha, do různých omáček nebo těstovinových salátů. Přesypte těstoviny z původního obalu do...
Kolínka jsou univerzální druhem těstoviny a hodí se do spousty jídel, skvělé jsou do sýrové nebo rajčatové omáčky a do polévek. Přesypte tyto těstoviny z...
Farfalle neboli motýlkové těstoviny jsou skvělé jako příloha k omáčkám nebo je můžete využít jako základ těstovinového salátu. Příprava je rychlá a snadná....
Kuskus je bezvaječná těstovina ze sušené pšeničné krupice. Příprava je rychlá a snadná a můžete si ho dát jako přílohu místo rýže nebo těstovin. Přesypte...
Pohanka je bezlepková plodina, která má nezaměnitelnou a lehce oříškovou chuť. Hodí se do pomazánek, placiček se zeleninou nebo na přípravu kaše. Přesypte ji...
Kroupy můžete použít jako samostatnou přílohu místo rýže nebo z nich můžete připravit různá směsová jídla se zeleninou. Přesypte kroupy z původního obalu do...
Bulgur je usušená, naklíčená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Má příjemnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Skvělý je do rizota, nádivek, polévek,...
Hrách by neměl chybět v žádné kuchyni, je skvělým zdrojem vlákniny a rostlinné bílkoviny. Jeho příprava je rychlá a snadná a má velmi jemnou chuť. Přesypte...
Fazole jsou pro svou jemnou chuť v české kuchyni velmi oblíbenou luštěninou. Skvěle se hodí do salátů, polévek, omáček i jako výživná příloha. Přesypte...
Čočka červená je v české kuchyni velmi oblíbenou luštěninou, je lehká, zdravá a hned hotová. Skvělá je jako příloha, k masu nebo do čočkového salátu....
Rýže dlouhozrnná je v české kuchyni velmi oblíbeným typem rýže, pokud ji uvaříte správně, tak se neslepí. Je výborná jako příloha, ale hodí se i do rizota...
Rýže Parboiled výborně chutná, je rychle uvařená a nemusíte se bát, ž ji rozvaříte. Hodí se jako příloha nebo do salátů. Přesypte rýži Parboiled z původního...
Rýže rozhodně nesmí chybět v žádné kuchyni, máme ji doma všichni a je skvělá jako příloha. Přesypte rýži z původního obalu do praktické dózy a nalepte na...
Cukr nesmí chybět v žádné kuchyni, máme ho všichni a denně ho používáme při vaření a pečení. Přesypte cukr z papírového obalu do praktické dózy a nalepte na...
Přesypte cukr krystal z papírového obalu do praktické dózy a nalepte na ni stylovou samolepku - Cukr krystal. Samolepky na dózy jsou kvalitní a snadno...
Cukr krupice je jemnější než cukr krystal, je univerzálnější, lépe se rozpouští a je skvělý na pečení i vaření. Přesypte cukr krupici z papírového obalu do...
Přesypte hrubou mouku z papírového obalu do praktické dózy a nalepte na ni stylovou samolepku - Hrubá mouka. Samolepky na dózy jsou kvalitní a snadno...
Aby se vám pečení povedlo, potřebujete nejlepší suroviny! Přesypte polohrubou mouku z papírového sáčku do praktické dózy a nalepte na ni stylovou samolepku -...
Aby se vám pečení povedlo, potřebujete nejlepší suroviny! Přesypte hladkou mouku z papírového sáčku do praktické dózy a nalepte na ni stylovou samolepku -...
Vanilkový cukr je skvělý při přípravě moučníků a dalších sladkých pokrmů. Můžete s ním ochutit krémy nebo zmrzliny. Hodí se i do alkoholických nápojů....
Skořicový cukr je skvělý při přípravě jablečných moučníků, lívanců, krupicové kaše a dalších sladkých pokrmů. Můžete s ním ochutit krémy nebo zmrzliny. Hodí...
Muškátový květ je aromatický, má palčivou, lehce nahořklou chuť. Používá se při přípravě polévek, omáček, do pokrmů z měkkýšů, sýrového suflé nebo dezertů ze...
Pro účinný pořádek a sofistikovaný šmrnc ve vaší kuchyni! Řezaná vinylová samolepka Ryby v elegantní bílé barvě přináší nejen řád do vašich kořenek, ale také...
Dodejte masu delikátní chuť a jedinečný vzhled! Přesypte tuto speciální kořenící směs do praktické kořenky a nalepte na ni stylovou samolepku - Krkovička....
Grilovací koření je nedílnou součástí každé skvělé kuchyně, ale jak mu dopřát stylový prostor? Uložte grilovací koření do praktické kořenky a doplňte ji...
Zázvorem můžete dochutit kachní, drůbeží nebo vepřové maso. Výborně se hodí do perníků, rýže a ovocných salátů. Přesuňte ho do šikovné kořenky a polepte ji...
Hřebíček, s jeho pronikavou a aromatickou povahou, je jako malý poklad pro vaše kuchařské kreace! Uložte ho do elegantní kořenky a polepte ji kvalitní...
Muškátový ořech má výraznou vůni a lehce nahořklou a velmi aromatickou chuť. Je vhodný na dochucení masitých jídel, polévek, bramborové kaše, různých omáček...
V této žluté orientální směsi najdete kurkumu, koriandr, římský kmín, hřebíček, muškátový květ, chilli a zázvor. Přesypte tuto kořenící směs do praktické...
Tymián je velmi aromatický, má ostřejší nasládlou chuť a vůni. Skvěle dochutí zvěřinu, drůbeží nebo sekané maso. Přidat ho můžete i do tradičních omáček,...
Skořice má lahodnou, voňavou a lehce nasládlou chuť. Celá skořice skvěle dochutí horké nápoje jako je svařené víno nebo punč. Nasypte mletou skořici do...
Skořice má lahodnou, voňavou a lehce nasládlou chuť. Celá skořice skvěle dochutí horké nápoje jako je svařené víno nebo punč. Vložte celou skořici do...
Provensálské koření je jako vzkaz středomořské chuti a vůně. Aby se toto koření ve vaší kuchyni neztratilo, pojďte s ním stylově pracovat. Stačí provensálské...
Rozmarýn má aromatickou, ostrou a jemně nahořklou chuť. Přesypte ho do praktické kořenky a nalepte na ni kvalitní omyvatelnou samolepku Rozmarýn. Samolepky...
Sůl je jedním z nejstarších a nejpoužívanějších koření na světě a hodí na dochucení veškerých jídel. Přesypte ji do praktické kořenky a nalepte na ni...
Ostrá a bohatá chuť mletého pepře je nepostradatelným kouzelným prvkem ve vaší kuchyni. Aby se toto špičkové koření dostalo do vaší kuchyně s noblesou, máme...
Pepř patří mezi nejpoužívanější koření v kuchyni. Má výraznou a ostrou chuť. Ideální je na maso, ryby, na dochucení omáček, polévek nebo salátů. Přesypte...
Pálivá paprika je tradičním kořením v maďarské kuchyni. Výborná je do guláše, do omáček, k uzeninám nebo k dochucení sýrů. Přesypte toto koření do praktické...
Uzená paprika vyniká svou tmavě červenou barvou a kořeněnou kouřovou chutí. Hodí se do guláše, ale i ke kuřecímu nebo mletému masu a rybám. Skvěle dochutí i...
Sladká paprika má příjemné aroma, nasládlou chuť a výraznou červenou barvu. Je vhodná k masu, do gulášů nebo do různých omáček. Přesypte toto koření do...
Oregano neboli dobromysl je tradiční bylinkou italské kuchyně. Nesmí chybět na pizze, ve špagetách a dalších těstovinách, v rajčatových omáčkách nebo v...
Nové koření zpestří vaše kulinářské dobrodružství! Nové koření využijete do polévek, omáček, k rybám, různým druhům masa nebo marinád. Přesypte toto koření...
Jsme plátci DPH. Zvýrazněné ceny v e-shopu jsou uvedeny s DPH a v detailu produktu i bez DPH.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací